Митнически служители задържаха 1589 кутии с цигари - 31 780

...
Митнически служители задържаха 1589 кутии с цигари - 31 780
Коментари Харесай

Иззеха контрабандни цигари на ГКПП Дунав мост“-Русе

Митнически чиновници задържаха 1589 кутии с цигари - 31 780 къса, с годен български акцизен бандерол, укрити в тайник на товарен автомобил , оповестиха от Агенция " Митници ".

На 14 януари, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Русе идва товарен автомобил с платформа, пътуващ от България за Франция. При инспекция инспекторите откриват, че по структурата на товарния автомобил са осъществявани операции.
 Снимка 560472
Източник:

Констатирана е в допълнение построена правоъгълна железна кутия по продължението на междинната част на пода на платформата на транспортното средство, която е с изрязан по средата похлупак. Именно там митническите чиновници откриват огромното количество цигари, опаковани в сив найлон. Тютюневите произведения са от девет разновидности с количество 31 780 къса или 1589 кутии.

Всички кутии цигари са облепени с годен български акцизен бандерол, само че лидерът не е показал документи, според условията на Закон за акцизите и данъчните хранилища. По случая е формиран акт за определяне на административно нарушаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР