Митнически служители спряха контрабанда на голямо количество през ГКПП Видин ...

Митнически служители спряха контрабанда на голямо количество през ГКПП Видин

Задържаха над 40 кг. хероин на Дунав мост 2

Митнически чиновници стопираха контрабанда на огромно количество през Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин – Калафат, оповестяват от.

Във вторник на трасе „ Изходящи коли и рейсове “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин – Калафат дошъл товарен автомобил с българска регистрация. Водачът на МПС декларирал, че транспортира групажна стока с последна дестинация Холандия.
 Половин кило хероин спипаха в тайник на ТИР Половин кило хероин спипаха в тайник на ТИР
Половин кг хероин в тайник на ТИР откриха служители на реда от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Двама, един от които български гра...

Митническите чиновници са отклонили транспортното средство за щателна инспекция. В хода й са били открити 20 машини за стерилизация, опаковани в 10 кашона. При отваряне на фабричните капаци на машинитe инспекторите са разкрили огромно количество пакети, съдържащи кафяво прахообразно вещество. При осъществен полеви наркотест то реагирало на хероин. Установени са 79 пакета с наркотичното вещество с общо количество 40,7 кг. Възложено е осъществяване на експертни информации на откритото вещество и за цената на опиата. Водачът на камиона е упрекнат в опит за контрабанда на наркотично вещество през границата на страната. Съдът му е наложил мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: actualno.com