Митнически служители спряха контрабанда на голямо количество през ГКПП Видин

...
Митнически служители спряха контрабанда на голямо количество през ГКПП Видин
Коментари Харесай

Задържаха над 40 кг. хероин на Дунав мост 2

Митнически чиновници стопираха контрабанда на огромно количество през Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин – Калафат, оповестяват от.

Във вторник на трасе „ Изходящи коли и рейсове “ на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин – Калафат дошъл товарен автомобил с българска регистрация. Водачът на МПС декларирал, че транспортира групажна стока с последна дестинация Холандия.
 Половин кило хероин спипаха в тайник на ТИР Половин кило хероин спипаха в тайник на ТИР
Половин кг хероин в тайник на ТИР откриха служители на реда от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Двама, един от които български гра...

Митническите чиновници са отклонили транспортното средство за щателна инспекция. В хода й са били открити 20 машини за стерилизация, опаковани в 10 кашона. При отваряне на фабричните капаци на машинитe инспекторите са разкрили огромно количество пакети, съдържащи кафяво прахообразно вещество. При осъществен полеви наркотест то реагирало на хероин. Установени са 79 пакета с наркотичното вещество с общо количество 40,7 кг. Възложено е осъществяване на експертни информации на откритото вещество и за цената на опиата. Водачът на камиона е упрекнат в опит за контрабанда на наркотично вещество през границата на страната. Съдът му е наложил мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР