Митнически служители от МП Малко Търново са задържали златни накити

...
Митнически служители от МП Малко Търново са задържали златни накити
Коментари Харесай

Задържаха златни накити на стойност 60 000 лв. на МП Малко Търново


Митнически чиновници от Министерство на правосъдието Малко Търново са задържали златни украшения за над 60 000 лв. . Бижутата били открити при инспекция на лек автомобил, оповестява Агенция " Митници ".

Превозното средство пристигнало на Министерство на правосъдието Малко Търново на 03.09.2022 година на трасе " Входящи леки коли и рейсове " от Турция. Шофьорът и пътничката в автомобила - семейство български жители, декларирали, че нямат нищо за обявление.

При последвалата физическа инспекция митническите инспектори разкрили в джобове в облеклата на водача четири пакета с бижутерски произведения от жълт метал . Още два пакета с украшения са открити в облеклата на неговата спътничка.

Общото тегло на накитите (пръстени, гривни, обеци, медальони и др) е 794 грама . Според първичната експертиза от експерт, те са направени от 14-каратово злато и са на обща стойност 63 520 лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор от Търговско дружество Митница Бургас, което се организира под надзора на Окръжна прокуратура - Бургас.
 Задържаха 2 кг. златни украшения на
Задържаха 2 кг. златни украшения на " Капитан Андреево "

Бижутата били скрити в персоналния багаж на пътник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР