Митнически служители на пункт Лесово откриха 750 пакета с общо

...
Митнически служители на пункт Лесово откриха 750 пакета с общо
Коментари Харесай

Митничари откриха 75 кг контрабанден тютюн за наргиле в опаковки с прах за пране

Митнически чиновници на пункт Лесово откриха 750 пакета с общо 75 кг контрабанден тютюн за наргиле, укрит в опаковки с прахуляк за пране.

Акцизната стока е арестувана при митническа инспекция на багажа на пасажери в пасажерски микробус. Превозното средство с молдовска регистрация идва на Министерство на правосъдието Лесово на 01.12.2921 година, към 22:15 часа на трасе за входящи леки коли и рейсове и пътува от Турция за Молдова през България. 

В зоната за митнически надзор водачът и пасажерите са декларирали, че нямат нищо за обявление. При осъществената митническа инспекция на микробуса и транспортирания багаж, митническите чиновници откриват необикновена компактност в 12 запечатани торби с прахуляк за пране. 

Един от пасажерите придвижва торбите, които са от разнообразни търговски марки. При отварянето на опаковките се оказва, че дребна част от наличието им е прахуляк за пране и в тях са укрити общо 750 пакета по 100 грама тютюн за наргиле с разнообразни усети, без акцизен бандерол.

Контрабандната акцизна стока е конфискувана. Срещу молдовския жител е формиран акт за откритото административно нарушаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР