Митнически служители на Митнически пункт Лесово откриха 750 пакета с

...
Митнически служители на Митнически пункт Лесово откриха 750 пакета с
Коментари Харесай

Иззеха 75 кг тютюн за наргиле в опаковки с прах за пране на Лесово“

Митнически чиновници на Митнически пункт " Лесово " откриха 750 пакета с 75 кг контрабанден тютюн за наргиле , укрит в опаковки с прахуляк за пране, заяви Агенция " Митници ".

Акцизната стока е арестувана при митническа инспекция на багажа на пасажери в пасажерски микробус. Превозното средство с молдовска регистрация идва на митницата на 1 декември на трасе за входящи леки коли и рейсове и пътува от Турция за Молдова през България.
 Уволниха двама митничари от РСМ, пуснали у нас рейса на
Уволниха двама митничари от РСМ, пуснали у нас рейса на " Беса Транс "

Излизането на рейса от РСМ не било отразено в митническата система

В зоната за митнически надзор водачът и пасажерите са декларирали, че нямат нищо за обявление. При осъществената митническа инспекция на микробуса и транспортирания багаж митническите чиновници откриват необикновена компактност в 12 запечатани торби с прахуляк за пране от разнообразни търговски марки, които е пренасял един от пасажерите .

При отварянето на опаковките се оказва, че дребна част от наличието им е прахуляк за пране и в тях са укрити 750 пакета по 100 грама тютюн за наргиле с разнообразни усети, без акцизен бандерол. Контрабандната акцизна стока е конфискувана. Срещу молдовския жител е формиран акт за откритото административно нарушаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР