Митничари задържаха контрабандни емблеми на различни марки автомобили на Капитан

...
Митничари задържаха контрабандни емблеми на различни марки автомобили на Капитан
Коментари Харесай

Откриха над 10 000 контрабандни емблеми за коли в камион на Капитан Андреево

Митничари задържаха контрабандни емблеми на разнообразни марки коли на " Капитан Андреево " , оповестяват от Агенция " Митници ".

Камионът с непозната регистрация влезнал в страната от Турция на 3-ти юли. На българския митнически пункт водачът, декларирал, че не придвижва друго за обявление, с изключение на стоката, за която е показал нужните документи.

При инспекцията е открито, че в товарното помещение измежду заявената стока, са укрити кашони цялостни с 10 070 релефни емблеми за капаци за джанти на автомобилни гуми.

Емблемите са с логото на 21 разнообразни търговски марки, по-голяма част от които на ",Рено ", " Ауди ", " Фолксваген ", " Опел ", " Форд ", " Шкода ", " Тойота ", " Киа ", " Ситроен ". Контрабандната стока е арестувана.

По случая е формиран акт против водача, украински жител, за опит да бъдат превозени артикули без знанието и разрешението на митническите органи.

За случая ще бъдат сезирани и правопритежателите на съответните търговски марки за изясняване дали се касае за истински или фалшифицирани автомобилни аксесоари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР