Митничари задържаха голямо количество опаковки и филтърна хартия за производство

...
Митничари задържаха голямо количество опаковки и филтърна хартия за производство
Коментари Харесай

Исторически удар! Митничари провериха камион във Видинско и се хванаха за главите

Митничари задържаха огромно количество опаковки и филтърна хартия за произвеждане на цигари при инспекция на товарен автомобил в региона на „ Дунав мост “-Видин, оповестиха от Агенция „ Митници “.
На 22 септември в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ митнически чиновници стопират за инспекция излизащ от страната товарен автомобил, ръководен от български жител.
Според показаната от лидера товарителница, той е превозвал опаковъчна хартия от България за Италия. При осъществената физическа инспекция митническите инспектори откриват в товара палети с опаковки за цигари и коркофан – филтърна хартия.
Превозното средство е съпроводено до Митническо бюро Видин за осъществяване на щателна митническа инспекция, при която в товара са открити 26 палета, съдържащи 1170 кашона с опаковки за цигари от разнообразни предпазени търговски марки, както и четири палета с общо 583 ролки с коркофан – филтърна хартия за произвеждане на цигари, също с надписи на предпазени търговски марки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg