Мистерията на мумифицирания труп, открит в стената на Конгресен център

...
Мистерията на мумифицирания труп, открит в стената на Конгресен център
Коментари Харесай

Мистерията на мумифицирания труп, открит в стената на Конгресен център в Оукланд

Мистерията на мумифицирания мъртвец, открит в стената на Конгресен център в Оукланд …На 9 март 2022 година, при ремонт на 100-годишния Конгресен център Хенри Джей Кайзер в Оукланд, Калифорния, Съединени американски щати, строителният екип открива мумифицирано човешко тяло, вградено в стена. Самоличността на мъжа и събитията към гибелта му към момента не са открити.Сюжетът, като че ли взет от престъпен сериал, става още по-странен, когато се оказва, че тялото не е зазидано по време на мафиотските войни, а е в стената не повече от 3-5 години.Засега има доста малко информация по случая. Не се знае нито неговата идентичност, нито по какъв начин е умрял този човек.Лейтенант Фредерик Чавис от полицията в Оукланд споделя:
„ Не са открити явни или неестествени пострадвания, които да демонстрират насилствена гибел. Освен това ръцете, краката и други елементи на тялото не са били вързани.Въз основа на позицията, в която е открито тялото на жертвата, тази трагична гибел най-вероятно е случай, породен от позиционна асфиксия заради компресия в малко пространство. ”Четете още: Случаят Матеуш Кавецки: необичайно изгубване и гибел в ПолшаСпоред полицейското ръководство на Оукланд, тялото е намерено зад листове гипсокартон в празнина с широчина 38 см.Чавис прибавя:„ Биологичните доказателства в горната част на кухината демонстрират, че жертвата може да е починал там и с течение на времето тялото му постепенно се е разлагало и се е плъзгало към дъното на кухината. “Как е попаднал в кухината зад гипсокартона, за какво никой не е потърсил този човек, когато е липсващ, и по какъв начин никой не е усетил миризмата на разлагането на останките, не се показва.

 14841634 - Мистерията на мумифицирания мъртвец, открит в стената на Конгресен център в Оукланд
Конгресният център Хенри Джей Кайзер в Оукланд, покрай Сан Франциско, е открит през 1914 година и бързо се трансформира в историческа забележителност. Аудиторията, където е открито тялото, в миналото е била известно място за осъществявания на актьори и оратори, в това число Мартин Лутър Кинг-младши, Елвис Пресли и Грейтфул Дед.През последните години постройката е празна, откакто градската администрация взема решение, че е прекомерно скъпа за поддръжка.Съветът на Оукланд утвърждава проект за преустрояване на постройката през 2015 година и възнамерява да я отвори още веднъж като театрално и комерсиално място. От компанията за ремонт отхвърлят да разясняват откритието на тялото.Разследването и идентифицирането на жертвата към момента продължава, само че въз основа на костната конструкция и анатомията чиновниците откриват, че е възрастен мъж.Съдебният доктор ще изследва зъбите и вероятно непокътнати пръстови отпечатъци, с цел да разбере кое е лицето.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР