Мистерията на изгубеното“ видео от кацането на извънземни в американска

...
Мистерията на изгубеното“ видео от кацането на извънземни в американска
Коментари Харесай

Мистерията на „изгубеното“ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза

Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза …Има безчет случаи на “изгубени ” фотоси и видеоклипове, изчезнали очевидци, изгубени тела на извънземни и т. н. Спекулира се дали са действителни доказателства или машинация. Един подобен случай е от 1973 година, когато холивудски продуцент и неговият помощник попадат на истории за съществуването на невероятни видеозаписи на кацнал извънземен транспортен съд с екипаж.Продуцентът Робърт Еменегер живее в Лос Анджелис. През 1973 година той и неговият помощник Алън Сандлър пътуват до военната база Нортън в окръг Сан Бернардино, Калифорния.Преди това те би трябвало да получат позволение за посещаване въз основата и това позволение им е обещано от Пол Шартъл, началник на отдел „ Специални следствия “. Еменегер е решен да снима документален филм за най-новите проучвателен планове и технологии на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, които не са класифицирани.Еменегер и Сандлър идват там и в началото вършат това, за което са отишли – снимат разнообразни обекти вътре и отвън базата, беседват с военни инженери. В един миг диалогът някак се насочва към тематиката за НЛО и Шартъл им споделя история по какъв начин един ден НЛО прелита в небето и каца в друга военна база, в която е бил.


 1 - Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза
Според него, това се случва през 1964 година във военновъздушната база Холоман, Ню Мексико, в 6 часа сутринта. За доста бойци това е огромна изненада.Още по-неочакван е фактът, че извънземните, които напущат кораба, повърхностно отиват при управлението въз основата и поддържат връзка с тях за известно време, като че ли са го правили доста пъти.Освен това е посочено, че цялата среща е снимана на 16-мм кино камера и по-късно управляващите са гледали записа.През октомври 1988 година, в един от американските телевизионни канали е оповестено изявление с Шартъл, в което той приказва какво тъкмо е снимано на този филм.Той споделя: “Пристигнаха три летящи обекта с форма на диск, единият от които кацна, а другите два отлетяха. Върху приземения обект се отвори врата, от която излязоха три същества. Те бяха с човешки растеж. Имаха чудноват сив загар и носеха компактно прилепнали гащеризони и тънки шапки, които като че ли бяха средство за връзка, а в ръцете си държаха „ преводачи “.Очите им имаха отвесни зеници като котки, носът им беше добре дефиниран, а устата – тънка, като разрез, без брадички. Те бяха посрещнати от командира въз основата Холоман и други офицери от Военновъздушни сили. “Шартъл твърди, че по-късно извънземните са идвали в базата и са комуникирали с началниците му още няколко дни, „ паркирайки “ галактическия си транспортен съд в един от военните хангари въз основата. Той споделя, че схванал, че тези същества „ следят някаква друга извънземна раса “.Четете още: Британското МО: „ Много отчети за НЛО идват от надеждни хора! “Илюстрации за тази история в документалния филм „ НЛО: Започнало е “:

 2 - Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза


 3 - Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза


 4 - Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза
След като чува всичко това, Еменегер стартира да упорства да получи спомагателна информация, по-специално за това, за което са говорили извънземните и командирът въз основата, само че в отговор получава единствено информация, че тези извънземни са „ лекари, експерти в своята област “.Но даже и единствено това, което научава, е необикновено завладяващо, тъй че Еменегер неотложно трансформира решението си за проекта да направи филм за военните достижения и вместо това взема решение да направи филм за тази невероятна история с извънземни в американска военна база.Когато афишира проектите си на военните, те, за негова огромна изненада, се съгласяват да му покажат дребна част от този тайнствен запис и дават позволение да го употребява във кино лентата си.Всичко изглеждаше прекомерно добре, с цел да е истина, макар, че са сложили на Еменегер строго изискване, че „ филмът му ще е единствено нещо като доктрина или нещо хипотетично, по никакъв метод не и безапелационно “.Въпреки това, Еменегер и Сандлър напущат базата с приповдигнато въодушевление, изумени, че скоро ще съумеят сами да видят тези мистериозни фрагменти с извънземни. Предполагат, че записът ще им бъде предаден след няколко дни или седмици. Но минават седмица, втора, месец, няколко месеца, само че нищо не е изпратено на Еменегер.След като изгубва самообладание, той взема решение да отиде във Военновъздушната база Райт-Патерсън, с цел да поговори с един от дългогодишните си военни контакти – полковник Джордж Вайнбренър. Но когато пита какво се е случило с фрагментите, Вайнбренър внезапно стартира да приказва за секрети руски технологии и руския изтребител МиГ-25, видимо изцяло отвън тематиката, а това е доста необичайно.Полковникът споделя: “По дяволите МиГ-25! Съветите имат доста секрети, за които нямаме визия. Трябва да научим колкото е допустимо повече. Колкото е допустимо повече за МиГ! “След това той демонстрира на Еменегер книга на рафта и безмълвно кимва, взема я и я подава на продуцента.По-късно Еменегер изяснява, че думите за руския аероплан са били единствено дегизировка за вероятно подслушване на стаята, и че когато Вайнбренър безмълвно му показва книгата, това значи, че филмът в действителност съществува, само че той не може да приказва.Но това е всичко, което Еменегер може да реализира, тъй като по този начин и не получава стремежи запис. През 1974 година издава документалния филм „ НЛО: минало, настояще, бъдеще “, където споделя тази история.Вече в наше време, в интернет се появяват няколко фрагмента, за които се твърди, че са фрагменти от същия загубен филм с кацане на НЛО в базата Холоман. Дали това е правилно или не, е мъчно да се каже, тъй като съгласно слуховете, те са взети от канала TLC и явно никой не е ревизирал тяхната достоверност.

 5 - Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза


 6 - Мистерията на „ изгубеното “ видео от кацането на извънземни в американска авиобаза
Скептици настояват, че такова кацане в действителност в никакъв случай не е имало, и че всичко е някаква градска легенда, основана на подготвителен филм, показан на новите офицери от базата Холоман. Но някои от тези, които са видели този „ учебен филм “ със личните си очи, твърдят, че за учебен филм от тези години той наподобява необикновено действителен!Съществува и доктрина на конспирацията, че филмът е действителен и е показан на офицерите като психически опит, тестващ техните реакции.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР