Мистериозното изчезване на младия Даниел Робинсън …През 2021 г. 24-годишният

...
Мистериозното изчезване на младия Даниел Робинсън …През 2021 г. 24-годишният
Коментари Харесай

Мистериозното изчезване на младия Даниел Робинсън

Мистериозното изгубване на младия Даниел Робинсън …През 2021 година 24-годишният американски геолог Даниел Робинсън, който работи за Matrix New World Engineering, изчезва безследно при доста странни условия.През юни същата година, той е назначен да работи на далечен обект в планините Уайт Танк, Аризона. Известно време учи скалистата повърхнина на пустинята, само че на 23 юни с него се случва нещо доста необичайно.Сутринта на този ден очевидци виждат Даниел да идва на мястото със синия си джип Renegade 2017. Както нормално оглежда локалния пейзаж и се залавя за работа.Очевидците настояват, че външно Даниел изглеждал изцяло съответен и нищо не показвало, че има психологични проблеми.
След няколко часа младият мъж ненадейно напуща работното си място, подкарва джипа си по-нататък в пустошта, без да каже къде отива и за какво. Това е последният път, когато някой вижда Даниел Робинсън.Когато не се връща сътрудниците му стартират да го търсят. Отначало мислят, че нещо се е случило със фамилията му, само че когато се свързват с най-близкия родственик на Даниел – сестра му, се оказва, че тя не е наясно какво може да му се е случило.Всички опити да се обади на Даниел по мобилния телефон са несполучливи – той не дава отговор, макар, че телефонът му е включен.Вечерта на същия ден локалната полиция е известена и стартира издирвателна активност. През идващите дни целият регион е инспектиран от въздуха с хеликоптери, а на земята Даниел Робинсън е търсен от издирвателна група и доброволци.

 1 - Мистериозното изгубване на младия Даниел Робинсън
Не откриват следи от него, в това число и от колата му. Когато служителите на реда вземат решение да опитат да локализират колата посредством GPS системата се оказва, че по някаква причина тя не реагира.Успоредно, бащата на Даниел стартира лично търсене, само че за няколкото дни групата му не намира нищо, което да демонстрира аргументите за изгубването на мъжа или неговите следи.По време на следствието се оказва, че няколко дни преди изгубването си Даниел е изтрил акаунта си в Инстаграм, а един от сътрудниците му споделя, че малко преди случая младият мъж отишъл в пустошта, като обяснил, че желае да „ огледа планините “. При завръщането си споделил, че видял „ странни неща, които нямат никакъв смисъл “.Установено е, че Даниел е бил захласнат от жена на име Кейтлин, посещавайки къщата й неведнъж и непрестанно се опитвал да й изпрати текстови известия в обществените медии. Кейтлин се уплашила от натрапчивото му внимание, само че не подала недоволство в полицията. Не е ясно дали това е обвързвано с изгубването на Даниел.Точно преди изгубването си Даниел изпраща на Кейтлин съвсем заплашително известие: „ Ще би трябвало да изживея цялото време, което мога да получа, или можем … Или ще те видя още веднъж, или в никакъв случай няма да те видя. “.Изминава съвсем месец, откогато Даниел Робинсън изчезва, когато локален фермер се натъква на синия му джип, извърнат встрани в дере. Изглежда, че Робинсън инцидентно е паднал в дерето, когато се е опитвал да премине оттова.

 2 - Мистериозното изгубване на младия Даниел Робинсън
В джипа са открити портфейлът на Даниел, мобилният му телефон и други персонални движимости. Установено е, че въздушните възглавници са се задействали и съгласно ситуацията на защитния колан мъжът е бил с колана си по време на случая и не е бил съществено засегнат.Четете още: Мистериозното изгубване на студента Джейсън ЛандриРазследването открива, че моторът на колата е рестартиран към 40 пъти след случая, а на земята до джипа са открити прилежно сгънати облеклата на Даниел, с които е бил в сутринта, когато е липсващ.Изглежда по този начин, като че ли Даниел е карал през пустошта, а по-късно заради сложните пътни условия пада в дере, джипът му се прекатурва, той слиза от колата, съблича облеклата си и … отива нанякъде.Седмица и половина по-късно в същия регион, близо до мястото на произшествието, е открит човешки череп, който в началото е считан за останките на Даниел Робинсън. Но ДНК анализът демонстрира, че не е той, а напълно друг човек, за чието изгубване никой не знае, а той не може да бъде разпознат.По-късно, през ноември 2021 година, в същия регион са открити човешки кости, само че се оказва, че те също не са свързани с Даниел, а са на друго мистериозно лице, за чиято загуба също никой не знае.Всичко това наподобява извънредно плашещо и доста необичайно – трима души изчезват в една и съща зона, а за първите двама никой не знае нищо, а останките на третия по този начин и не са открити.Но, от локалната полиция споделят, че във всичко това не виждат “тъмна игра “, т.е. няма закононарушение.

 69473758 - Мистериозното изгубване на младия Даниел Робинсън
Бащата на Даниел – Дейвид Робинсън, е доста твърдоглав човек и продължава да търси сина си. Той притегля стотици хора, които претърсват пустошта на Аризона, и даже наема частен детектив. Детективът се натъква на подозрителни доказателства, че локалната полиция или демонстрира немарливост, или съзнателно прикрива нещо.Той открива свежи следи от багра върху джипа на Даниел от друго транспортно средство, което демонстрира конфликт и открива, че джипът на младия мъж е пътувал с много висока скорост към пустошта преди случая. Според детектива случаят с Даниел е станал някъде другаде, а джипът е бил пренебрегнат преднамерено в дерето, с цел да се скрият уликите.Полицаите обаче не одобряват откритието на частния детектив и не престават да настояват, че самият Даниел е паднал в дерето. Те декларират, че той е бил в меланхолия, заради това, че Кейтлин не отвръща на възприятията му, и че може съзнателно да е напуснал цивилизацията или даже да се е самоубил.Бащата на Даниел изрично отхвърля тези изказвания:„ Казаха ми, че евентуално просто желае да напусне фамилията си, да стане аскет или да стане духовник. Но синът ми е геолог. Той е академик. Има брилянтен разум. Не е задоволително малоумен, с цел да не вземе пари или нещо сходно със себе си, в случай че е желал да изчезне. Не мисля, че синът ми е аварирал с колата си, излязъл е по лично предпочитание, свалил си облеклата и просто си е тръгнал, с цел да живее някъде там в пустинята. Не имам вяра в това, което споделят. “Случаят на изчезналия Даниел Робинсън към момента не е оголен, а и полицията твърди, че прави всичко допустимо, с цел да стигне до дъното на казуса …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР