Мистериозният Hyenah пристига за първи път в България утре, 20

...
Мистериозният Hyenah пристига за първи път в България утре, 20
Коментари Харесай

Мистериозен диджей пристига в България

Мистериозният Hyenah идва за първи път в България на следващия ден, 20 октомври, по покана на посланиците на афро хаус звученето у нас Soul Fiction. Диджеят ще стане част от поредицата събития на клуб "Ялта ", а един до друг с него зад пулта ще застанат и нашите момчета George Quest и Soulful Traveller.
От няколко години Hyenah сполучливо се пробва да върне ритъма на тежката и мрачна берлинска сцена, като резидент на именития клуб Watergate, а от ден на ден и на световната, подсилен от авторитетни имена като Black Coffee, Dixon и други Започва кариерата си през 2014 и единствено за две години се издига до номер едно афро хаус актьор. През 2016 негови два трака попадат в най-вече чартове на traxsource, както и в топ 10 за дийп хаус на beatport. Музиката му е забавен синтез от хаус и техно с голям брой афро претекстове.
Hyenah не инцидентно е със скрита идентичност и показва сетовете си с маска, тъй като застава само зад музиката и позитивната сила, която тя дава на публиката.
"Не ме интересува какво притежаваш, нито пък дали слаб или пълен. Не ме интересува цветът на кожата ти или каква е половата ти ориентировка. Интересувам се от това, което хората могат да предложат един на различен. За това върша това, което върша. Искам да се съберем и да се извисим. Това е моята задача ", е посланието на мистериозния диджей.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР