Мистериозна права линия от симетрични продълговати дупки е открита на

...
Мистериозна права линия от симетрични продълговати дупки е открита на
Коментари Харесай

На дълбочина 3 км в Атлантическия океан са открити странни следи

Мистериозна права линия от симетрични продълговати дупки е открита на дъното на Атлантическия океан в региона на Средноатлантическия било.Американски откриватели от Националната администрация за океаните и атмосферата се натъкват на странните дупки, когато отдалечено ръководената им подводница се спуска на дълбочина от близо 3 км.На страницата си във Facebook откривателите пишат:„ Дупки в тази област са докладвани и преди от други учени, само че техният генезис към момента е мистерия. “

 33473127 - На дълбочина 3 км в Атлантическия океан са открити странни следи
Публикацията им бързо притегля вниманието на доста консуматори на обществените мрежи и те стартират да оферират своите благоприятни условия за това кой или какво може да е оставил тези следи.
Теориите преобладават от извънземни, отпечатъци от машинален уред, употребен от по-ранна експедиция за проучване на дъното, следи от нокти на голям рак и характерности на дънното течение.Местоположението на отпечатъците се намира покрай Средноатлантическия било, който като голям гръбначен дирек минава през Атлантическия океан съвсем по средата и се простира на 16 000 км, което го прави най-дългата планинска верига в света.Четете още: Следи от двуметрови колела на 14 млн. години във Фригия, ТурцияЕкипът идва на билото в платото на Азорските острови и зоната на Фрактурата на Чарли Гибс като част от програмата Journey to the Ridge 2022, която включва локалното картографиране на дъното.

 2 - На дълбочина 3 км в Атлантическия океан са открити странни следи
Потребител написа:„ Чудя се дали някоя компания е вземала проби от морското дъно. Това може да изясни правата линия и равномерното разстояние сред дупките. Особено в случай че сте виждали други като това в района. Единственото нещо, което опонира на тази доктрина, е, че всичко останало към тези дупки наподобява е изцяло непокътнато. ”Друг консуматор разяснява:„ Мисля, че това е издигане на дълбока океанска вода към повърхността! Възможно е прясна вода от земен източник да излиза през дъното. Възможно е под дъното да има канара, която разрешава на течащата вода да пробие в такива линейни точки. ”Трети написа:„ Струва ми се, че седиментните скали потъват или водата изтича от цепнатина в геоложкия шелф, или е покрива на пещера. Подозирам, че има празнина или в античните корали, или в някаква седиментна скална конструкция под тях, чийто материал се измива. Бих почнал да диря дали има някакви пещери или деформации на морското дъно. ”А какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР