Мистериозен нападател атакува Борис след приятелския мач с колегите от

...
Мистериозен нападател атакува Борис след приятелския мач с колегите от
Коментари Харесай

Мистерията се заплита в Братя

Мистериозен нападател нападна Борис след приятелския мач с сътрудниците от ГДБОП. Какви са аргументите и задачите на покушението, кой стои зад него и какво ще се случи със следователя от тук нататък? Мистерията се заплита и прекатурва изцяло живота на всички към него в идващите епизоди на „ Братя ”, тази седмица по Нова.

Докато Калин и целият отдел вършат всичко допустимо, с цел да разбулят загадката, Снежа и Велин не са на себе си от терзание за своя наследник, а Лора даже не подозира какво се случва със брачна половинка ѝ. Объркана и самотна, тя приготвя бракоразвод и се пробва да стъпи на краката си, без финансовата поддръжка на Драго. Ще се оправи ли с това предизвикателство и каква ще бъде изненадващата нова работа, с която ще се заеме?

Мрачното минало на Денис още веднъж го застига и го трансформира в главен обвинен, както по случая със гибелта на Опланчик, по този начин и по този, обвързван с нападението над брат му Борис. Бизнесменът получава възбрана да напуща страната. Как ще реагира на обвиняванията по собствен адрес и какво ще предприеме, с цел да почисти името си?

Междувременно, обезверена от тъжната и напрегната обстановка вкъщи, където Калин към момента я санкционира за нейните неточности, Ива пробва да събере сили и да стартира изначало най-малко в професионалния живот, разчитайки единствено на себе си. На елегантно празненство във връзка старта на новата компания, тя посреща забавно попълнение в екипа си. Коя е новата колежка и по какъв метод ще преобърне визиите на Ива за управление на сполучлив бизнес?

Всички компликации и рискови обстановки, които Симо се наложи да преживее, неименуемо провокират последици, а психологът, с който се среща, му дава скъпи препоръки, по какъв начин да преодолее посттравматичния потрес. Следвайки насоките, ученикът незабелязано се оказва в обятията на момичето, от което в никакъв случай не е очаквал внимание. Как ще се развият връзките им и каква ще бъде реакцията на Вики, която все по-трудно стартира да крие благосклонностите си към Симо?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР