Мисля, че това видео-обръщение минава по неадекватност онова с културния

...
Мисля, че това видео-обръщение минава по неадекватност онова с културния
Коментари Харесай

Карабашлиев: Видеото на Константинова минава по неадекватност министъра на културата

Мисля, че това видео-обръщение минава по некомпетентност това с културния министър на прозореца. С тази разлика, че това беше единствено неуместно и полубезобидно, а това е друго. Това е публична ДЪРЖАВНА позиция, внушаваща КОЛЕКТИВНА виновност на голяма група хора. Също по този начин артикулирана с нужната тревога, делова увереност и още нещо, което граничи с нехуманност.

Чудя се кой дава отговор за информационната „ тактика “ на това държавно управление. И дали това държавно управление фантазира, че в случай че приказва това, което копейковците, Нинова и Янев биха желали да чуят ще завоюва техния електорат? Скромното ми мнение е, че няма да завоюва нито един гласоподавател повече, до момента в който обаче губи своите стопяващи се симпатизанти.

Пращане на оръжия, непращане на оръжия, газ, петрол, през днешния ден така-утре другояче, олио, самун, ток, топло, пенсии, бежанска криза… като че ли към решаването на всеки един проблем се потегля за да се угоди на някого. Но да искаш да угодиш и да можеш да решиш са две напълно разнообразни неща.(Справка: Иван Костов, който заплати цената.)

Относно украинските бежанци – тези, които познаваме бяха подкрепени НЕ от страната, която тази госпожа-министър съставлява, а от доброволци. Не са живели по хотели, не са употребили държавни помощи, не са желали нищо и от дълго време работят тук -- скромни, работливи, културни и великодушни.

Някои, с които се запознахме не престават работата си отдалечено в Украйна(IT сектор) като квартирите им в София са платени от работодателите им в Киев. Не са употребили нищо гратис тук в бежански центрове, тъй като " има други, които се нуждаят повече от нас ".Някои към този момент напуснаха България.

Ние оставаме. Захари Карабашлиев, Фейсбук
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР