Миската Тамара Георгиева яхна мощно 6ентли. Цената на подобна кола

...
Миската Тамара Георгиева яхна мощно 6ентли. Цената на подобна кола
Коментари Харесай

Миската Тамара Георгиева юрка звяр за 300 бона

Миската Тамара Георгиева яхна мощно 6ентли.

Цената на сходна кола е към 300 000 лева, сподели инспекция на „ България през днешния ден " в редица автомобилни уеб сайтове. С новата си облага се похвали самата хубавица, която завоюва купата за най-голяма красавица у нас през 2017 година Блондинката качи поредност от фотоси, дoкamo ce фуkаше пред почитателите си по какъв начин шпори мощния звяр. Тамара първо сподели по какъв начин наподобява автомобилът извън, а часове по-късно пусна клип и до момента в който кара, с цел да видят всички какъв брой е лъскава колата и в купето. Там всичко е в кожа. Английското супервозило е цялостно с всевъзможни екстри. Тамара избира аления цвят, защото й е обичан.

Мис България от години е запалена по скъпите коли и постоянно се е славела като водач на изискани коли. Под капака на бентлито разполага с повече от 600 конски сили. Подобен автомобил кара Димитър Борбатов.

Тамара от дълги години има връзка с милионерския правоприемник Стивън Роуз. Миската е извънредно близkа с майката на обичания си - Катя - известна бизнес дама. Двете постоянно могат да бъдат засечени по всемирски събития, както и на почивки из родното Черноморие. Въпреки това Тамара е безапелационна, че не свекърва й и купува скъпарското возило. Наскоро Георгиева съобщи, че нищо в този живот не й е обещано безплатно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР