Мисис България Надя Недялкова остана без титла и без корона.

...
Мисис България Надя Недялкова остана без титла и без корона.
Коментари Харесай

Отнемат титлата на Мисис България и спешно обявяват нов конкурс

Мисис България Надя Недялкова остана без купа и без корона. Заради неспазване на клаузи от контракта миската се лиши от наградата си, написа "Телеграф ".
Надя ще се би трябвало да се елементарни с лентата и короната в най-кратки периоди. Главната причина за лишаване на купата от брюнетката е неин отвод да показа страната ни на международен конгрес за хубост. Това е обвързване на всяка една от носителките на наградата. Но след нейния отвод, считано от през днешния ден, 20 март, мисис България Надя Недялкова няма право да употребява в общественото пространство купата Мисис България Трансконтинентал. Тя няма право да се показва с нея, нито да бъде представяна.
„ Истина е. Няма да разясня аргументите, само че всеки, който не желае да популяризира страната ни и да съблюдава уговорките си, е свободен”, съобщи собственичката на състезанието Меги Савова. Във връзка с това организацията на „ Мисис България”, афишира нов конкурс за „ Мисис България Вселена”. Всички искащи могат да се запишат за присъединяване и да дават къса биография и две фотоси на страницата на състезанието. „ Все още не знам дали ще бъде още веднъж конкурс, или ще се избере с онлайн гласоподаване по време на кастинга. Всичко зависи от това, какъв брой искащи ще има”, установи Савова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР