Мишката и клавиатурата на Logitech завършват облика на модерното бюроКомбинацията

...
Мишката и клавиатурата на Logitech завършват облика на модерното бюроКомбинацията
Коментари Харесай

MX Master 3 и MX Keys – комбинация за професионалисти

Мишката и клавиатурата на Logitech приключват образа на модерното бюро

Комбинацията от MX Master 3 и MX Keys преобразява метода на работа (снимка: Logitech)

Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys са най-новите попълнения в премиум серията Master на швейцарския производител на компютърни аксесоари и външна страна. Поотделно всяко устройство е усъвършенствано, а комбинацията от двете е още по-добра. Мишката и клавиатурата обезпечават постоянна продуктивност и преобразяват метода на работа.

Проектирана и направена в Швейцария, MX Master 3 обезпечава бързо и точно скролиране, с помощта на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 обезпечава беззвучен преход през хиляди линии за секунди. MX Keys, от своя страна, употребява технология Perfect Stroke за най-хубаво тактилно, нископрофилно писане на клавиатура Logitech.

Logitech MX Master 3

Безжичната мишка Logitech MX Master 3 е основана с фокус върху скоростта и точността, а деликатно изваяната ѝ форма обезпечава улеснение през целия работен ден, като дава опора на ръката и китката. Профилите за постоянно употребяваните софтуерни приложения са подготвени за работа, а в допълнение получавате варианти за персонализация посредством Logitech Options.

MX Master 3 идва с изцяло модифицираното скрол колелце (снимка: Logitech)

Мишката включва емблематичния за Logitech MX извънредно акуратен датчик Darkfield с 4000 DPI, който наблюдава придвижванията на всякаква повърхнина, в това число и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която устоя до 70 дни с цялостен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава опция да я ползвате през целия ден.

Logitech MX Keys

Безжичната клавиатура Logitech MX Keys обезпечава първокласно прекарване при писане с равномерен напън на клавишите и точна, тактилна реакция, когато бутоните са натиснати. Снабдена с интелигентно осветяване, подсветката разпознава ръцете и автоматизирано настройва осветлението на клавиатурата според от осветеността на стаята.

MX Keys обезпечава най-хубаво тактилно, нископрофилно писане с клавиатура (снимка: Logitech)

Освен това клавиатурата се изключва, когато не се употребява, с цел да пести сила в батерията и да не разсейва в допълнение. Мека и устойчива, преносимата опора за длани се предлага и с версията Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus, което придава спомагателен комфорт на клавиатурата.

Съвместимост

Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции. Мишката и клавиатурата са съвместими и с технологията Logitech Flow, която разрешава елементарно и безпроблемно включване и надзор на до три компютъра с Windows или Mac по едно и също време за прекопирване и слагане на наличие, изображения и документи сред компютрите.

Създадени да устоят часове наред приложимост, Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys имат порт USB-C бързо зареждане и първокачествен дизайн, като придават приключен образ на модерното бюро.

Цени и наличност

Очаква се Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys да бъдат налични за покупки през септември в уеб страниците Logitech.com и Amazon.com, както и в определени магазини от комерсиалната мрежа през октомври 2019 година Предложената цена на дребно за MX Master 3 е 219 лева, също толкоз и за MX Keys.

Новите устройства са предопределени за напреднали консуматори, като софтуерни разработчици, инженери или дизайнери, които желаят да бъдат по-продуктивни и би трябвало да взаимодействат с цифровото си наличие с „ бързината на мисълта ”, споделят от Logitech.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР