Мисълта за първия работен ден събужда у всеки известно безпокойство

...
Мисълта за първия работен ден събужда у всеки известно безпокойство
Коментари Харесай

Ако направите това на първия си работен ден, ще ви уволнят

Мисълта за първия работен ден разсънва у всеки известно безпокойствие и неспокойствие. Нормално е да сме нервни и все пак не трябва да се държим по неуместен метод, тъй като нищо не би ни оправдало.
Някои дейности могат да основат първо неприятно усещане у шефовете и ръководителите. Понякога даже са способни да подбуден ръководещия към уволняване.
Никога не правете тези неща, в случай че не желаете първият работен ден да е същински неуспех:
Да се напиете преди първия си работен ден
Това, меко казано, е безусловно безконтролно. Ако сте задоволително зрели и рационални хора, в никакъв случай не бихте позволили да се случи. Дори да сте част от обещано събитие, постоянно можете да се извините и да си тръгнете по-рано.
Не забравяйте, че недоспиването се изписва върху лицето на човек. Няма значение дали сте прекалили с алкохолните напитки или не, то изрично ще стане ясно на сътрудниците ви, че не сте в кондиция. Така демонстрирате безконтролно държание и сигурно получавате черна точка.
Облечени сте неуместно
Облеклото за първия работен ден е от основна значимост и приказва доста за личността и отношението й към работата. Подходете оптимално отговорно към избора на тоалет. Съобразете го със сезона, тъй че да се чувствате удобно.
Не се оплаквайте от някогашни работодатели
Една много груба неточност, допускана постоянно. Мислите си, че откакто се оплаквате от някогашния си шеф, то вие се издигате в очите на сегашния. Това обаче напълно не е по този начин. Негативните ви мнения приказват само, че не сте се научили на почитание и мъчно успявате да се сработите.
Дори да таите някакви неприятни усеща към предходните си шефове, запазете ги за себе си. Ако не ви е прелестно да разговаряте на тази тематика с новите си сътрудници, просто не го правете. Дискретно обръщайте диалозите в друга посока или пък напълно сбито отговаряйте на въпросите, свързани с някогашната ви работа.
Не прекалявайте със старанието
 Какво в действителност се случи с 6-часовия работен ден в Швеция? Какво в действителност се случи с 6-часовия работен ден в Швеция?
Швеция организира опит с 6-часов работен ден, при който чиновниците работят по-малко, само че с цялостна заплата. 2-годишният тестов интервал...
Напълно обикновено е първоначално всеки човек да се стреми да се покаже във допустимо най-хубавата си светлина. Това е целесъобразно. Не е целесъобразно обаче да прекалявате със старанието, тъй като в един миг ентусиазмът ви може да се одобри за двуличие и изкуствено държание.

Не споделяме, че би трябвало да сте груби, цинични или пък интровертни, само че дано всичко бъде в мярка.
Има хора, които за всяко нещо благодарят, усмихват се непрестанно, стремят се към високи достижения и не стопират да приказват за това. Опитайте да не бъдете като тях. Нека държанието ви бъде уравновесено.
Не казвате, че грешите
 Защо би трябвало да се спи на работното място Защо би трябвало да се спи на работното място
Изследователи настояват, че спането на работното място е потребно, защото снема равнището на стрес, понижава импулсивността, усъвършенства конц...
Грешките нормално са част от процеса на работа и с помощта на тях ние се усъвършенстваме. Понякога обаче не си признаваме, че бъркаме и сме твърдо уверени, че пропускът не е наш. Много по-професионално би било, в случай че посочите къде сте сбъркали и в бъдеще се опитате да коригирате това.

Не говорете ненужно
Всеки си има своите задължения и персонални паники. Не си мислете, че някой различен горещо се интересува от вашите. Избягвайте да натоварвате сътрудниците си с ненужно бръщолевене и шерване на информация, която съумява да ги натовари. Бъдете сдържани и мислете преди да кажете нещо неуместно.
Това са нашите препоръки. Вярваме, че в случай че се вслушате в тях, първият ви работен ден няма да е пагубен, а в противен случай. Ще извършите положително усещане и ще бъдете признати с усмивка!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР