Мис България 2020 Венцислава Тафкова предизвика буря от коментари, когато

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова предизвика буря от коментари, когато
Коментари Харесай

Сезонът на тунинга: Венцислава Тафкова сложила 375 кубика, горда е с новите си придобивки

" Мис България " 2020 Венцислава Тафкова провокира стихия от мнения, когато бе определена да носи короната на най-красивата жена в страната, тъй като преди този момент се била подложила на дребна промяна за увеличение на устните. Не резултатите от козметичната процедура бяха повода, а за какво девойки с корекции се избират за " Мис България " - това се питаха стотици консуматори, само че нито тогава, нито в този момент Венцислава сподели боязън и уязвимост от нападките.

Виж още: Отново сама? Мария се разделила с новия след гневен скандал, изтри семейството му и фотосите

Красавицата неотдавна внезапно усили гръдната си обиколка и не крие, че харесва резултатите. Пловдивчанката си постави 375 кубика силикон в гърдите, което незабавно впечатли феновете ѝ в Instagram, където постоянно споделя фрагменти, на които вниманието е ориентирано точно към новите придобивки.

" Реших да го направя за свое лично самочувствие и тъй като ми се постановяваше. Свалих доста килограми и трябваше да си направя промяна на бюста. Аз съм " За " корекциите, когато се постановат, както е в моя случай. Всяка жена би трябвало да се харесва и да има самочувствие ", съобщи в свое изявление Венцислава.

Виж още: Бившият на Златка още веднъж самичък, а тя кипи от фамилно благополучие, показа сладурски снимки

Интервенцията си миската направила при известен български еластичен хирург и не е заложила на странствуване до Турция, както много родни звезди вършат, с цел да поправят нос, бюст или просто да се подложат на присаждане на коса (кога сполучливо, по кое време не...).

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР