Мис България 2017, Тамара Георгиева, която всички нападаха безмилостно, заради

...
Мис България 2017, Тамара Георгиева, която всички нападаха безмилостно, заради
Коментари Харесай

Еха, какво тяло: Мис България 2017 се щракна по бански

Мис България 2017, Тамара Георгиева, която всички атакуваха безмилостно, поради ексцентричния ѝ външен тип и някои недостатъци, към този момент е тотално изменена, а тялото ѝ е меко казано съвършено.

Моделката е съвсем неузнаваема, откакто легна под ножа и сега събира доста повече благосклонностите, в сравнение с преди. Сега обаче на напред във времето е зашеметяващата ѝ фигура, която евентуално доста мъже си мечтаят да засекат по плажовете и басейните. В момента хубавицата се радва с цялостна мощ на лятото и работи за загар, като не пропуща да разгласява и някой-друг кадър по бански. А последният остави всички без мирис.

През уикенда Тамара е била на следващата си слънчева баня, като не разяснява къде е посочила прелестните си форми в самоуверено изрязан бански. Горнището едвам побира силиконовият ѝ бюст и въпреки да е с шапка и слънчеви очила, които да могат да прикрият самоличността ѝ, няма по какъв начин да не бъде разпозната по фигурата. А тя сигурно е привлекла доста мъжки погледи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР