Мис България 2009“ избяга от променливото есенно време у нас

...
Мис България 2009“ избяга от променливото есенно време у нас
Коментари Харесай

Антония Петрова на почивка за 10 бона в Дубай

„ Мис България 2009 “ избяга от изменчивото есенно време у нас и продължи поредицата си от екзотични пътешествия с първокласна отмора в Дубай, видя HotArena.

Антония Петрова се отдаде на цялостен релакс в тузарския хотел Adress Sky View в компанията на брачна половинка си, който не стопира да я глези с първокласни почивки. Двамата явно си изкарват ужасно, в случай че съдим от поредицата „ горещи “ снимки от най-желаната дестинация за нашенци.

Антония Петрова сподели по какъв начин се забавлява в световноизвестния Cé La Vi, който предлага най-впечатляващата панорама към Бурж Халифа, съвременна изискана азиатска кухня и шикозна атмосфера.

Бар ресторантът притегля туристи от целия свят с разнообразието си от азиатски ястия – от суши и морски блага, до екзотични салати. Панорамната панорама, коктейлите, първокласната атмосфера и личният състав, правещ всичко допустимо да направи престоя на клиентите извънредно прекарване, трансформират Cé La Vi в магнит и за родните звезди. Според осведомени, миската се е бръкнала с не по-малко от 10 бона за първокласната си почивка, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР