Мис България 2001 Ивайла Бакалова върти цели 11 фирми, показа

...
Мис България 2001 Ивайла Бакалова върти цели 11 фирми, показа
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова върти милиони през 11 фирми, подозират я, че препира парите на Весо Брадата

„ Мис България 2001 ” Ивайла Бакалова върти цели 11 компании, сподели инспекция на „ Уикенд “. Бившата манекенка се е трансформирала в крупна бизнесдама и през ръцете й минават милиони левове.

Варненската хубавица е основала първата си компания още през 2007 година с капитал от 5000 лв. и съдружничка Ина Димитрова. Тя е за недвижими парцели. На идната година някогашната половинка на предприемача Румен Гайтански – Вълка е основала нова компания, още веднъж за недвижими парцели. Бизнесът й не потръгна изключително и поради началото на международната икономическа рецесия Ивайла реши да замине за Дубай, където още веднъж консултираше клиенти, искащи да влагат парите си в недвижима благосъстоятелност.

Някъде тогава стартира връзката й с ресторантьора Веселин Денков - Веско Брадата. Ивайла живееше в продължение на няколко години точно в жилището на Брадата в Дубай. Там родната миска също твърдеше, че се устоя от брокерство, само че колежки на хубавицата се съмняват изобщо да е работила в емирството.
Парите за първите компании на смуглата хубавица са пристигнали от Румен Вълка, а поддръжката за идващите бизнеси пристигнала от последния й ухажор – Брадата. Веселин Денков оказал помощ за основаването на 9 нови компании, които хубавицата въртяла официално.

Софиянецът, който държи едни от най-известните заведения за хранене в столицата, даже заряза брачната половинка си Виктория поради дългокраката хубавица. Двамата бяха щастлива двойка, до момента в който преди по-малко от месец не ги арестуваха на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина ", когато влюбените гълъбчета се връщаха от следващия си воаяж.

Според проверяващите, Веселин Денков е апетитен за главатар на лихварската тайфа на Ивайло Георгиев - Пифа от столичния кв. „ Люлин ", който от години тормози хората в региона. Смята се, че Весо Брадата е давал пари на Пифа, с цел да развива лихварска активност. Все още се ревизира и дали притежателят на заведенията за хранене „ Лебеда " и „ Воденицата " не е гарант на убийството на бизнесдамата Станка Малангозова.

Странно е, че огромна част от съдружниците на Ивайла във компаниите са чужденци, които са поданици на Литва, Малта, Сейнт Винсент и Гренадини. Според източницит на „ Уикенд ”, Бакалова е единствено фиктивен притежател на фирмите, а в действителност те са ръководени от Весо Брадата. Смята се, че по този метод са препирани част от нелегално получените доходи от лихварска активност. В момента Ивайла Бакалова е на независимост.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР