Мирян Костадинов – MIRY се изправя срещу вътрешните си демони

...
Мирян Костадинов – MIRY се изправя срещу вътрешните си демони
Коментари Харесай

MIRY срещу демоните си в ново видео

Мирян Костадинов – MIRY се изправя против вътрешните си демони в новата си ария Inner Demons и видеото към нея.
Един от най-обещаващите български рок музиканти написа парчето, до момента в който следва " Изящно изкуство и дизайн " в Англия. Там той чува за известно измежду английските музиканти предизвикателство: всеки ден да написа по една ария, без значение какъв брой е тривиална или истинска. Решава да опита и негова другарка му дава тематиката за първото парче: вътрешни демони. Само за няколко часа се раждат музиката и текстът на Inner Demons.
Парчето е доста персонално и е за битката с персоналните предразсъдъци, които постоянно са затруднение по пътя към щастието. “Ние не имаме вяра, че притежаваме нужните качествата за триумф, а в действителност всеки един от нас има потенциала да реализира всичко, за което мечтае. Ключовото е да има религия в личните си сили, да провокира себе си и да скъса с предубежденията си. Промяната е вътре в нас”, добавя MIRY.

Видеото на „ Inner Demons” ускорява с доста огън метафорите в текста. Екипът зад клипа са близки другари на Мирян, водени от режисьора Свилен Славов. Самото парче е мискирано и мастерирано от Виктор Добрев. Именно с този екип MIRY прави и първите си стъпки в музиката.
„ Inner Demons” e естественото продължение в музикалната кариера на MIRY, след дебютния му сингъл " I Won`t Pray “ и последвалите го рок-хитове " You Already Know " и „ Blood Money”. Музикалното му развиване стартира от студентските години във Англия, където той реализира няколко участия в лондонски клубове, както и на фестивали за поп и рок музика в Шефийлд, Лийдс и Хъдърсфийлд. Интересно е, че по време на следването си, MIRY постоянно се изявява и като махленски музикант, тъй като има вяра, че инцидентната навалица е най-суровият и неутрален критик - “Ако тя те хареса, значи си на прав път”, убеден е той. Именно хората от улицата го предизвикват да повярва, че творчеството му заслужава да бъде чуто.
От 2017-а Miry свири с Пит Борисов – соло китара, барабаниста Владимир Иванов и басиста Димитър Сираков. Четиримата се готвят за серия концерти и през тази година и занапред следва участията им да бъдат оповестени.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР