Мирослав Писов, един от петимата полицаи, осъдени вчера от Върховния

...
Мирослав Писов, един от петимата полицаи, осъдени вчера от Върховния
Коментари Харесай

Предаде се в полицията един от осъдените за смъртта на Чората

Мирослав Писов, един от петимата служители на реда, наказани през вчерашния ден от Върховния касационен съд (ВКС) на 7 години затвор за гибелта на Ангел Димитров - Чората, се съобщи в полицията в Благоевград, оповестява БГНЕС.

Писов дойде с джип със собствен другар. След като се изрече пред репортерите, влезе в полицията, след къс диалог със следовател се върна до колата, взе си сак с облекла и влезе още веднъж в постройката на локалното Министерство на вътрешните работи.

" Не зная дали тук или в прокуратурата би трябвало да се явя. Това, което се желае от нас, ще го създадем - да се явим, както разбрахме от медиите и от другите хора, че е належащо да ни задържат и да ни приведат в осъществяване на политическото решение на Лозан Панов. Да е жив и здрав ", сподели Писов.

Той дефинира присъдата като политическа: " Идват евроизбори и групата на Лозан Панов би трябвало да направи тъй че през решенията, които те взимат, да вземат държавната власт принудително. Те желаят да я вземат принудително, тъй като не могат да я вземат с избори. Ние сме представители на българската страна, ние сме представители на Министерство на вътрешните работи. Ние не сме наказани персонално като хора, а какво е неоправдателното решение, не знаем, те не желаят да го дадат.

Ние по какъв начин да апелираме това нещо, те не желаят да го дадат. Нашите юристи не могат да получат решението, с цел да го апелираме пред основния прокурор и пред Върховен касационен съд, посочи Писов.

Според него всеки един жител може да бъде подложен в тази обстановка.

" Лозан Панов правосъден доктор ли е или се явява като моралния наставник на страната ", попита Мирослав Писов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР