Миролюба Бенатова публикува интересен коментар в социалната мрежа, с който

...
Миролюба Бенатова публикува интересен коментар в социалната мрежа, с който
Коментари Харесай

Мира Бенатова с взривяващ коментар за това, което направиха медиите в Австралия

Миролюба Бенатова разгласява забавен коментар в обществената мрежа, с който приветства решението на притежателите на всички вестници в Австралия да се обединят и да излязат солидарно със заличени първи страници в символ на митинг против подхванати ограничения от властимащите против тях.

Ето какво написа топжурналистката в персоналния си профил във фейсбук:

В Австралия страната крепко се е заела да управлява медиите. През пролетта полицията обискира редакции и домове на публицисти, извадили на показ неуместни обстоятелства за военните в Афганистан. Закони, ограничаващи достъпа до информация, стимулирани с грижа за националната сигурност, заплашват правото на публицистите да работят качествено, а публиката да научава значими неща. Страшно звучи. И на този декор, нещо непознато. Всички вестници в Австралия през днешния ден солидарно излизат със заличени първи страници. Бунтът против рестриктивните мерки сплотява съперниците. Защото, за разлика от тук, там е ясно, че като пламне оборът на съседа, на теб ще ти изгори къщата. Пускам линк към информацията на съветски, тъй като имам вяра, че ще го разберете. Време е да си го припомните. "



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР