Миролюба Бенатова отвърна на Костадин Костадинов след последния му заплашителен

...
Миролюба Бенатова отвърна на Костадин Костадинов след последния му заплашителен
Коментари Харесай

Бенатова към Костадинов: Кой ще казва кои са националните предатели, а?

Миролюба Бенатова отвърна на Костадин Костадинов след последния му застрашителен пост, с който заплашва с " два кола и въже " хора, които той счита, че са " национални предатели ".

Ето какво написа Бенатова:

" Тъкмо завърших един телефонен диалог, от който разбрах още някои особености на българската " правораздавателна " система.

Слушах за опитите на потърпевши да намерят правдивост в цивилен развой. Слушах за разочарованието (според мен, напълно обосновано), от крайното решение на втора инстанция. Слушах за нежеланието битката да бъде продължена и на равнище Върховен съд.

Нямах доста какво да кажа, също така, в което имам вяра, а то е, че битката би трябвало да се води до край, с всички законови средства. Въпреки че наподобява неуместно и загуба на време. И макар обидата и болката, които институциите усилват, а не потушават.

След края на този диалог видях фотографията на Костадинов, който напълно непосредствено приканва за публичен линч на " националните предатели ". Колко елементарно наподобява. И какъв брой доста хора биха блъснали един палец, единствено тъй като си показват своите персонални душмани, увиснали по дърветата.

Всички от време на време желаеме да пристигна Горският и да накаже тези, които са санкционирали нас.

Но не става по този начин.

Не бива.

Саморазправата води до още по-голям произвол.

А и въпреки всичко, най-важното. Кой ще споделя кои са националните предатели, а? "

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР