Миро, Графа, Максим Ешкенази, „Поетите, „Керана, „Пощенска кутия за приказки,

...
Миро, Графа, Максим Ешкенази, „Поетите, „Керана, „Пощенска кутия за приказки,
Коментари Харесай

Наситена културна програма в центъра на София за Sofia Summer Fest

Миро, Графа, Максим Ешкенази, „ Поетите ", „ Керана ", „ Пощенска кутия за приказки ", спектакъл „ Възраждане ", „ Сатиричен спектакъл ", Александра Сърчаджиева, „ Остава ", „ Цвете за Гошо " и доста други в програмата на летния фестивал на София

След сполучливия старт през миналата година това лято следва второто издание на Sofia Summer Fest - летният фестивал на София, който още веднъж ще се организира в Южен парк II, зад музея „ Земята и хората ". Тазгодишното издание ще бъде намерено на 16 юли и ще продължи до 30 септември с богата артистична стратегия. „ Изключително сме щастливи, че фестивалът беше толкоз сполучлив в едно „ рестартиращо " лято за събитията. Организаторите се изправиха пред сериозната задача да обезпечат нужното успокоение на публиката в една непозната обстановка. Готови сме с новата селекция като главната ни цел тази година ще бъде да предложим нещо друго - за аудиторията и артистите. Това лято имаме 78 дни, в които ние ще работим всеки ден. Отново имаме спектакъл, кино, музика, представления за деца, показване на книги, вкусна храна и същинско фестивално преживяване, каквото липсваше в София. Градът ни го заслужава! ", споделя Борислав Чучков, един от основателите на Sofia Summer Fest.

Фестивалът ще бъде открит на 16 юли с концерт на Миро, който ще показа новия си албум. До края на месец юли феновете ще могат да видят концерти на Филип Кутев, Остава, Керана и космонавтите, Жлъч, Григовор и Гена, Иво Димчев с филхармония Враца и Графа, който ще чества своя рожден ден на сцената на Sofia Summer Fest. Театралните постановки - „ Горката Франция ", „ Терапевти ", „ Отчаяни съпрузи " и „ Поетите ", както и хитовия филм „ Голата истина за група Жигули ", след който ще има извънреден концерт. За децата пък ще бъдат показани представленията на спектакъл „ Възраждане " - „ Въздушната принцеса " и „ Червената шапчица ".

През идващите месеци феновете ще могат да видят още спектакъла на Александра Сърчаджиева писан особено за нея от Яна Борисова, фестивалът на Найо Тицин за писмено кино „ Мастър оф Арт ", концерт на Софийски Солисти с посетител Виктор Чучков, фестивалът на Васко Кръпката, отдаден на Георги Минчев - „ Цвете за Гошо ", концерт на Белослава, концерт на Максим Ешкенази, филми от програмата на София Филм Фест и доста други. Билети за събитията ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР