Мирно шествие ЗА УКРАЙНА, организирано в социалната мрежа буквално за

...
Мирно шествие ЗА УКРАЙНА, организирано в социалната мрежа буквално за
Коментари Харесай

Днес. Пл. Независимост. 18.30 ч.: ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Мирно шествие ЗА УКРАЙНА, проведено в обществената мрежа безусловно за три дни, ще изиска изгонването на наглия съветски дипломат в София Елеонора Митрофанова неотложно.

Шествието стартира от пл. Независимост в 18.30 часа и ще стигне до Посолството на Украйна, с цел да изрази съпричастност с украинския народ в смелата му битка против окупатора и вероломното навлизане на Русия.
– Да кажем на другарката Митрофанова, която се държи у нас като губернатор във васална територия – Вън! – Да желаяме от българския министър председател да организира политика в синхрон със западните ни сътрудници, а не с Нинова или Копейкин – Да напомним, че българите сме част от Европейския съюз и свободния свят и че няма да отстъпим от полезностите, за които сме се преборили през годините, за благополучие без да пролеем кръв, написа във фейстраницата на митинга Никола Груев – Котарашки, един от уредниците на шествието. PLOVDIV-ONLINE Е ТАМ! ВЪН МИТРОФАНОВА! Нека потвърдим, че 80% от българския народ желае прекъсване на войната, наказание на Русия и безусловното й евакуиране от суверенна Украйна – от цялата й територия от 2014 година
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР