Минути, след като руският лидер Путин поздрави за също четвъртия

...
Минути, след като руският лидер Путин поздрави за също четвъртия
Коментари Харесай

Опозицията призна победата на Ердоган

Минути, откакто съветският водач Путин поздрави за също четвъртия му президентски мандат своя турски сътрудник Ердоган, и неговият съперник на втория тур на изборите при комшиите Кемал Кълъчдароглу, на фотографията от речта на провалянето му, призна успеха. По формалните данни при над 75% преброени гласове разликата сред двамата е 7% и няма по какъв начин да бъде наваксана от опозиционера.

В изявление за Си Ен Ен, запитан каква е загадка за неговата непобедимост, Ердоган непретенциозно означи, че това е следващата му извоювана акция против този съперник, с което загатна, че опизицията не е избрала точния човек.

Напомняме, че някогашният кмет на Истанбул и експремиер действително ръководи прилежащата нам страна през последните повече от 2 десетилетия. През това време той съумя безусловно да преобрази Турция като модернизира страната, да я трансформира допълнително от районна мощ и да отстоява лична политика пред великите сили, които се преценяват с него. Въпреки високата инфлация през последните 2 години, Ердоган съумява да балансира икономическото и политическото състояние в родината си.  
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР