Министрите в оставка от злополучния кабинет на Кирил Петков са ...

Министрите в оставка от злополучния кабинет на Кирил Петков са

Петима министри на Кирил Петков с провалени бракове 


Министрите в оставка от злощастния кабинет на Кирил Петков са рекордьори по разводи. Най-пресният образец е Радостин Василев, който заряза брачната половинка си Нина поради аферата си с младата и модифицирана психоложка Ралица Младенова, която в действителност нямала права да практикува тази специалност, разкри Мадлен Алгафари. Бившата жена на Василев сама удостовери новината, че двамата са в бракоразвод, с трагично изказване в своя фейсбук, което малко по-късно изтри.

„ За страдание, през последните седмици персоналният ми живот попадна във фокуса на медиите. Този медиен интерес е провокиран най-много от обстоятелството, че някогашният ми брачен партньор и все още заема висша държавна позиция. Наясно съм, че това се случва не поради самата мен, по тази причина бих желала да уточня, че с него публично сме разграничени и всеки е поел по своя личен път. С Радостин оставаме положителни другари и ще продължим да споделяме грижата за нашия прелестен наследник, който заслужава да пораства в спокойна среда. Надявам се, че медиите ще уважат правото ми на персонален живот и на лична професионална кариера, за която не преставам да поставям старания всеки ден! “, написа Нина, която понастоящем е заместник-началник на Второ РПУ в София. Очевидно хубавицата със силиконов бюст не си е губила времето и мълвата измежду сътрудниците й гласи, че към този момент имала нов мъж до себе си, с който била щастлива.

Министърът на превоза в оставка Николай Събев пък може да се похвали с огромно семейство по италиански обичай. Той има три пораснали дъщери от някогашната си брачна половинка, с която са бизнес съдружници в куриерската му компания. Куриозното е, че в нея като началничка работи и актуалната повелителка на сърцето му – младата упоритост Донка, с която са двойка от няколко години. Очевидно сред някогашната и актуалната жена на Събев няма никакво напрежение, щом по фамилни мотиви сядат на една и съща маса. Дъщерите на министъра в оставка се схващат отлично със своята мащеха, която им е съвсем набор. Те също са ангажирани със фамилния бизнес и са съдружнички на баща си.

Най-много разводи в любовната си биография е навъртяла Aceна Сербезова. Тя се е омъжвала и развеждала цели 3 пъти, а за някогашните си брачни сътрудници не обелва и дума. В момента Сербезова е щастлива с мъж №4 – предприемача Петър Сербезов, с който се венчаха на обилна женитба преди 2 години. За него разходката до венчилото също бе за повторно. И двамата с Асена имат по 2 деца от предходните си връзки, само че с някогашните си съпрузи никак не се спогаждали.

В графата на разведените попада и Бойко Рашков, който зад тила си има навъртян 40 години сватбен стаж с към този момент някогашната си брачна половинка Мария, с която вземат решение да се разделят по легален път през есента на 2019 година, сключвайки сватбен контракт за делба на насъбраното по време на взаимния им живот имущество за милиони. Уникалният договор включва цели 38 страници описания на недвижимостите им, а след влизането му в мощ Рашков се явява притежател на 22 ултраскъпи парцела в цялата страна.

С някогашната му жена Мария, която е измежду топнотариусите в столицата, не престават да разчитат един на различен и след края на брака им. Миналата седмица някогашната госпожа Рашкова катастрофира до метростанция „ Г. М. Димитров “ в София, а безусловно минути след случая, в който джипът на юристката бе помлян от разсеян водач от Смолян, Рашков цъфна на местопроизшествието, с цел да й спомага и да пришпори екипа на КАТ да си свърши по-бързо работата. Бойко и Мария имат една щерка Илиана – съдийка в Софийския областен съд, която пък ги е дарила с внучка, кръстена на баба си.

С един бракоразвод се е разписал и Гроздан Караджов. С първата му жена Евгения, която дълги години е работила в здравна компания в Париж, не са двойка от много време. Имат пораснал наследник, а Караджов се дами наново за актуалната си половинка Цецка през 2016-а година откакто тя му ражда щерки близначки.

Скоро е допустимо и самият Кирил Петков да се трансферира в тима на разведените поради свадите и видеата с него и говорителката му Лена Бориславова. Близки до жена му Линда споделиха, че тя му е сложила нечовечен ултиматум и заканите с бракоразвод в дома им не били мираж, написа „ Ретро “.

Източник: barometar.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg