Министрите са ясни, но има втори ешалон, агенции, незапълнени позиции. Тази

...
Министрите са ясни, но има втори ешалон, агенции, незапълнени позиции. Тази
Коментари Харесай

Остро предупреждение! Какво се задава на политическия пазар

" Министрите са ясни, само че има втори ешалон, организации, незапълнени позиции. Тази коалиция има една сериозна заварка - противодействието на Радев и служебните държавни управления, които управляваха до момента. Тази борба, първо сред Радев и Борисов, по-късно отношението му към " Продължаваме промяната " при връчване на мандата, се видя, че това ще сплоти двата полюса ", разяснява някогашният зам.-външен министър Милен Керемедчиев.

Според ръководителя на асоциация " Един пояс, веднъж "  проф. Захари Захариев обаче Радев не може да е постоянна заварка за обединението ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.
-->
" Това е и финален опит на Борисов да резервира личната си глава, само че и бъдещето на ГЕРБ. Може в даден миг да обърне палачинката като запази партията. Познаваме неговия тефлонов темперамент, на който може нищо да не му се лепи ", съобщи проф. Захариев.

Гостът предизвести в ефира на Bulgaria ON AIR, че би трябвало да сме подготвени за всевъзможни изненади, тъй като нещата зависят както от процеси, които се развиват от преструктуриране на българския политически пазар, по този начин и от външни фактори. 

" До една година ще имаме напълно нови субекти на политическия пазар ", убеден е проф. Захариев. 

Керемедчиев също го чака, само че разяснява, че това няма да е партия на Радев. Прогнозата е, в случай че има разтърсвания, те да са в първите 9 месеца ръководство. 

" Движение за права и свободи играе доста значима роля, те са най-стабилната евроатлантически насочена партия. Те бяха партията, която първа внесе помощ за Украйна, първи поддържат влизането в Еврозоната и Шенген, ще бъдат търсени, ще има плаваща поддръжка ", уверен е някогашният зам.-външен министър. 

И двамата са на мнение, че България изнася и ще продължи да изнася муниции за Украйна.

" Ще стане ясно по какъв метод България продължава да бъде главен снабдител на муниции за украинската войска, въпреки всички обети на президента и неговия боен министър. С подписа и разрешението на Нинова са излизали тези засекретени доставки. България продължава да бъде дейна в доставките, макар шизофренното държание на някои министри ", сподели Милен Керемедчиев.

Проф. Захариев добави, че военните фабрики работят на потенциал от 100% на няколко смени.

" Не инцидентно Полша заема все по-достойно място във външнотърговския продан ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР