Министрите продължават да напускат правителството на Обединеното кралство, но ръководителят

...
Министрите продължават да напускат правителството на Обединеното кралство, но ръководителят
Коментари Харесай

The Sun: Джонсън обеща на противниците си кървава оставка от премиерския пост

Министрите не престават да напущат държавното управление на Обединеното кралство, само че ръководителят на кабинета Борис Джонсън сподели, че няма да напусне непринудено личния си стол.

След като стана известно, че Джонсън е назначил политик, забъркан в скандал с хомосексуален тормоз, на управителна позиция в ръководещата Консервативна партия, доста членове на държавното управление отхвърлиха да работят с такова управление. Подписвайки оставките си, министрите приканиха премиера да последва образеца им.

„ Когато лопатата ви стартира да се разтапя от парещата топлота на земното ядро, спрете да копаете (собствения си гроб) “, се причисли към апела писателката Джоан Роулинг.

Джонсън обаче не бърза да напуща Даунинг стрийт.

„ Ще би трябвало да си изцапате ръцете до лактите в кръв, с цел да се отървете от мен “, беше заглавието на английския таблоид The Sun преди ден.

Премиерът сподели, че ще се бори до горчивия край в името на 14-те милиона гласоподаватели, които му дадоха голямо болшинство на изборите през 2019 година

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР