Министрите Младен Маринов и Сюлейман Сойлу дадоха висока оценка на

...
Министрите Младен Маринов и Сюлейман Сойлу дадоха висока оценка на
Коментари Харесай

Младен Маринов и Сойлу дадоха висока оценка на постигнатото двустранно сътрудничество в борбата с престъпността и в опазването на границите

Министрите Младен Маринов и Сюлейман Сойлу дадоха висока оценка на постигнатото двустранно съдействие в битката с престъпността и в опазването на границите. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Министър Сюлейман Сойлу насочи специфична признателност за присъединяване на министър Маринов в Конференцията на Будапещенския развой и поддръжката на нейните цели. Двамата министри още веднъж дадоха висока оценка на съдействието в битката с престъпността и в опазването на границите.

Министър Маринов показа, че постоянно среща сътрудниците министри от Европейски Съюз с достиженията на отличното съдействие с турските управляващи в региона на защита на границите и противодействието на трафика на опиати.

Двамата потвърдиха своята договореност за развиването на съдействието сред жандармериите и пътните полиции на двете страни и обрисуваха опциите за взаимоотношение в региона на киберсигурността и в други области от съвместен интерес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР