Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 категорично

...
Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 категорично
Коментари Харесай

Клипът за европредседателството е гледан над 1 милион пъти за месец

Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 изрично се разграничава от внушенията за плагиатство в един от клиповете на Българското председателство „ Това е България “.

Това оповестиха от пресслужбата на Министерството за председателството.

Авторският колектив, създал и осъществил концепцията по показване на страната ни следва общо открити международни практики и трендове при филмиране, рекламиране и показване на естествените, културните и исторически дадености на една страна.

При реализирането на клипа са употребявани актуалните похвати и изразни средства, типични за този род. В този смисъл да се търсят и откриват прилики с други артикули е безпричинно и неточно. Стойността на клипа е в истинския взор на неговите създатели, на метода и самостоятелния им прочит, с които показват клипа, а не във връзка с изразните средства.

Във видеото е показана хубостта на България през четирите годишни сезона. Клипът демонстрира пътешестване през тях, присъщи емблематични, исторически и културни монументи, обичаи, съхранили духа на българщината през вековете до наши дни.

Фактът, че от формалното показване на клипа – 5 януари 2018 година до момента, е гледан над 1 млн. пъти единствено в интернет, демонстрира, че той е първокласен и атрактивен артикул. Почти всички мнения в медиите и обществените мрежи са извънредно позитивни.

Доказват го резултатите – по 15 400 души на час са гледали в обществените мрежи кино лентата за България, направен за ротационното ни председателство. Справката е за първите 48 часа след представянето на клипа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР