Министерството на здравеопазването стартира DMS кампания в подкрепа на българските

...
Министерството на здравеопазването стартира DMS кампания в подкрепа на българските
Коментари Харесай

Министерството на здравеопазването стартира DMS кампания в подкрепа на българските медици

Министерството на опазването на здравето започва DMS акция в поддръжка на българските медици, работещи в изискванията на COVID-19.
Днес най-важното е напъните на всеки от нас да бъдат ориентирани към това, дружно, като общество, да преминем през тестването COVID-19 и да излезем от него не просто по-силни, а и единни.
Сега от най-голяма поддръжка се нуждаят здравната ни система и всички тези хора, чиито професионални познания и опит са фокусирани върху това да подсигуряват на всички нас съответна здравна грижа по време на пандемия.
Това е сложна задача, изискваща съпричастност. Затова призоваваме българските жители, които имат опция, да бъдат солидарни и да се включат в акцията, дарявайки 1 лева посредством изпращането на SMS с текст DMS SOLIDARNOST на къс номер 17777 за трите мобилни оператора в България (не се удържа ДДС).
Всички набрани средства ще бъдат изразходвани при цялостна бистрота. С направените дарения ще бъдат закупени нужна на лекарите профилирана здравна инсталация и техника, персонални защитни средства с най-голям предпазен клас, както и всичко друго, от което незабавно се нуждаят лечебните заведения в изискванията на разпространяващата се коронавирусна зараза.
Целта, която дружно си слагаме, е да бъдат събрани 5 млн. лева
Нека бъдем солидарни!
Повече информация можете да намерите тук: https://dmsbg.com/16648/dms-solidarnost
Друга опция за подкрепяне на лечебните заведения е дарителската сметка на Министерство на здравеопазването:
IBAN BG91BNBG96613300129302
BIC BNBGBGSD
Булстат на Министерство на здравеопазването: BG 000695317
В поддръжка на Министерството на здравеопазването Българският червен кръст е основал организация за приемане и запазване на дарения – персонални защитни средства, консумативи, инсталация и други, за ограничение разпространяването на COVID-19, ранно разкриване и лекуване на новия ковид. Даренията в натура се одобряват в централната складова база на БЧК в село Лозен, ул. Половраг 29.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР