Министерството на здравеопазването на Канада може скоро да одобри употребата

...
Министерството на здравеопазването на Канада може скоро да одобри употребата
Коментари Харесай

Pfizer може скоро да ваксинира младежи и деца срещу коронавирус - в Канада

Министерството на опазването на здравето на Канада може скоро да утвърди използването на ваксина на американската компания Pfizer за имунизация против ковид деца сред 12-15 години, заяви телевизионният канал Global News, представен от БГНЕС.
Тази информация беше доказана пред ТАСС от Pfizer, където чакат да получат съответното позволение от канадското министерство на опазването на здравето в границите на " идващите няколко седмици ".
 Пфайзер желае от здравния регулатор на Съединени американски щати да позволи имунизирането на 12-15 годишни " Пфайзер " желае от здравния регулатор на Съединени американски щати да позволи имунизирането на 12-15 годишни
Компанията " Пфайзер " (Pfizer Inc.) подаде до Американската администрация по храните и медикаментите (FDA) искане за разширение на разре...
На 14 декември, 2020 година, стартира всеобщата имунизация на популацията в Канада. В момента за приложимост в страната са позволени имунизациите на американските компании Pfizer, Moderna, JohnsonJohnson и британско-шведската AstraZeneca. Ваксинирани са 7,1 милиона души (18,9% от населението).
Понастоящем имунизацията Pfizer е позволена за приложение в Канада за лица на възраст над 16 години. Само възрастни могат да бъдат имунизирани с другите ваксини, утвърдени в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР