Министерството на вътрешните работи разпространи кадри, на които се вижда състоянието

...
Министерството на вътрешните работи разпространи кадри, на които се вижда състоянието
Коментари Харесай

МВР показа дупките в оградата по границата

Министерството на вътрешните работи разпространи кадри, на които се вижда положението на оградата по границата с Турция. Забелязват се дупки, през които човек би могъл да влезе незаконно на територията на страната. На места цели части от съоръжението липсват. Виждат се и прокопани под оградата дупки. 

Преди седмица вътрешният министър Бойко Рашков разгласи, че Министерство на вътрешните работи е подготвило къс филм, с цел да покаже разрушенията на оградата.  " Да видите и цялото общество да види какво е положението, същинското на оградното оборудване ", сподели Рашков.

С правителствено решение поддръжката на оградата бе трансферирана напълно на Министерство на вътрешните работи. Досега тя се поделяше от три регионални управи – Бургас, Ямбол и Хасково. " Осигуряването на финансиране и осъществяването на поддръжка за цялата ограда е оправдано да се реализира от Министерството на вътрешните работи, поради което с решението на Министерския съвет правото на ръководство върху обекта се лишава от регионалните шефове на област Ямбол, област Хасково и област Бургас и се дава безплатно на Министерството на вътрешните работи за потребностите на Главна дирекция „ Гранична полиция ", гласи решението.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР