Министерството на външните работи на РС Македония осъди остро изявление

...
Министерството на външните работи на РС Македония осъди остро изявление
Коментари Харесай

Скопие с остра реакция на изявление на Ангел Джамбазки

Министерството на външните работи на районен съд Македония осъди остро изказване на евродепутата Ангел Джамбазки , за което заяви по дипломатически път на Министерството на външните работи на България , се споделя в прессъобщение, оповестено на уеб страницата на министерството.

В този случай министерството ще предложи и на президента да реагира по съответния метод пред своя бългаски сътрудник. За това държание ще бъде осведомен и ръководителят на Европейския парламент с искане за разграничаване, се споделя още в изказването.

" Заплахите, изказванията за закани, известията са въпрос, с който се занимават органите за сигурност. Очакваме те да прегледат съществено последните изказвания на Джамбазки и да вземат уместно решение за ограничение на достъпа му до страната ", пишат от Министерство на външните работи на районен съд Македония.

Реакцията на външно министерство на районен съд Македония е по отношение на пост в обществените мрежи на българския евродепутат Ангел Джамбазки , в който напомня на президента Стево Пендаровски по какъв начин в предишното са завършвали всички тези, които са се опитвали да забранят на водачи на Вътрешна македонска революционна организация да влизат в страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР