Министерството на външните работи на Иран привика посланиците на Холандия,

...
Министерството на външните работи на Иран привика посланиците на Холандия,
Коментари Харесай

Иран привика посланиците на три страни от ЕС във връзка с терористичния акт в Ахваз

Министерството на външните работи на Иран привика посланиците на Холандия, Дания и краткотрайно изпълняващия такава функционалност на Англия по отношение на терористичния акт по време на боен церемониал в Ахваз, заяви иранската държавна организация „ IRNA “, цитирайки формалния представител на външното министерство на страната Бахрам Касеми, предава РИА Новости.

Представителите на трите страни са били осведомени по отношение на позицията на Иран, която счита че те укриват членове на терористични групировки, имащи присъединяване в терористичния акт, в своите страни. По думите на Касеми Иран към този момент е предизвестил техните държавни управления за това, че терористите към момента се намират на териториите на страните им и прикани за техния арест и наказание.

„ Неприемливо е, че Европейският съюз не вкарва в черния лист членове на тези терористични групировки, до момента в който те не правят закононарушения на европейска територия “, добави той, добави "Фокус ".

Касеми разясни, че разчита на уверено наказание на този терористичен акт от страна на Холандия и Дания, както и екстрадиция на виновниците в Иран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР