Министерството на туризма стартира рекламна кампания на България в 25

...
Министерството на туризма стартира рекламна кампания на България в 25
Коментари Харесай

Реклама на България тръгна в Европа по National Geographic и 24 Kitchen

Министерството на туризма започва рекламна акция на България в 25 страни в Европа и към този момент текат излъчванията на клипове в национални и водещи малките екрани. Това заяви за TravelNews министърът на туризма Христо Проданов. Директни контракти са подписани с най-големите малките екрани на съответните пазари.

„ Целта е разпространение на летен сезон 2022 година и поощряване на записванията към България “, сподели Проданов.

Рекламни действия се реализират в телевизионни канали и техните цифрови платформи на прилежащи и предпочитани пазари, измежду които Германия, Полша, Англия, Чехия, Румъния, Израел, Сърбия, Северна Македония, Унгария, Нидерландия, Дания, Швеция, Норвегия и други Бюджетът за осъществяване на акцията възлиза на близо 5 млн. лева след контрактувани преференциални условия от страна на Министерство на туризма с задграничните медии, обясниха от ведомството.

Министерството е заложило на излъчването на клипове в колоса RTL на немскоговорящите пазари в Германия и Австрия. В редица страни вървят реклами по National Geographic Channel и по най-популярния готварски канал - 24 Kitchen. В Румъния е заложено на Antenna 2, в Северна Македония – на Sitel и Alsat, в Сърбия – на RTS. В Полша е предпочетена медийната група Polsat, а в Чехия – медиите на Nova Group. В Израел тече реклама по Channel 12.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР