Министерството на туризма пусна нов видеоклип, който показва Румъния като

...
Министерството на туризма пусна нов видеоклип, който показва Румъния като
Коментари Харесай

Румъния се рекламира като топ дестинация

Министерството на туризма пусна нов видеоклип , който демонстрира Румъния като " идеална дестинация за 365 дни в годината. " Това оповестяват румънските медии.

Видеото включва изображения от всички райони на страната и има за цел да подчертае усещанията на туристите, които одобряват поканата за посещаване в Румъния.

Във видеото тенисистът Илия Нъстасе кани туристи в Румъния. - Очаквам ви в моята страна. За мен Румъния остава номер 1 ", споделя той.

Видеото е с дължина 3 минути и половина. Ще бъдат пуснати по-кратки версии.

" В клипа са показани голям брой туристически дестинации. Не пропуснахме нито една област, която би могла да притегли туристи в Румъния. Имаме изображения от монументи на ЮНЕСКО, от места, които са неповторими по света, пейзажи от сънища и даже рамки, илюстриращи радостния метод на живот на румънците.

Този план беше моя цел от първите ми дни като министър на туризма. Видеото е единствено началото на интегрирана промоционална акция, която ще притегли вниманието на Румъния пред всички, " сподели Богдан Триф, министър на туризма.

Видеоклипът ще бъде употребен като част от акциите на министерството. Миналата година министерството разгласява видеозапис за поощряване на културния и градски туризъм в Румъния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР