Министерството на труда и социалните грижи в Гърция раздава безплатни

...
Министерството на труда и социалните грижи в Гърция раздава безплатни
Коментари Харесай

Безплатни ваучери за почивка в Гърция

Министерството на труда и обществените грижи в Гърция раздава безвъзмездни ваучери за отмора. Право на безвъзмездна отмора със фамилията имат и българи, работещи в Гърция.

Увеличени са средствата по стратегия „ Туризъм за всички ", осведомят от гръцкото обществено министерство. Над 300 000 души имат право на безвъзмездна отмора от 6 нощувки дружно със фамилията. Условието е претендентите да се работили и плащали осигуровки за най-малко 50 работни дни през 2020 година.

Право на безвъзмездна отмора имат и българите, които дават отговор на изискванията. Безработните и майките в отпуск за развъждане на дете също са в тази категорията.

Нощувките се усилват на 10 при резервация на хотел на част от егейските острови, наранени от мигрантската рецесия, както и за област Еврос.

Целта на програмата „ Туризъм за всички " е да се помогне за отмора на обществено слаби фамилии и безработните. Тази година за първи път се поема и 70% от цената на фериботните билети, в случай че се резервира хотел на островите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР