Министерството на труда и социалната политика и Посолството на България

...
Министерството на труда и социалната политика и Посолството на България
Коментари Харесай

Първи кариерен форум за българи ще се състои на 5 октомври в Хага

Министерството на труда и обществената политика и Посолството на България в Кралство Нидерландия в партньорство със съдружие "Български кариерен конгрес " провеждат на 5 октомври кариерно ревю за българи в Хага, оповестяват от пресцентъра на общественото министерство.

Събитието се реализира за първи път в Нидерландия и е част от поредност конгреси в чужбина за обосноваване и привличане на български жители, които учат и живеят в чужбина.

По време на кариерния конгрес посетителите ще имат опция да осъществят пряк контакт с фирмите-изложители и да се срещнат с предлаганите от тях работни места в България. Ще бъде предоставена информация и за икономическото развиване и положението на пазара на труда у нас, трудовото и обществено законодателство, ограниченията за съчетаване на персоналния и професионалния живот и поддръжка за реализацията на младежите. За вписване за събитието в Хага и повече информация за водещи български работодатели, които ще вземат участие в него, e належащо да се посети уеб-страницата на Посолството на Република България в Кралство Нидерландия на адрес: https://www.mfa.bg/embassies/netherlands, или последвайте Фейсбук страниците на Посолство - Хага (https://www.facebook.com/EmbassyBulgariaHague/) и на BG Careers Fair (https://www.facebook.com/BGCareersFair/).

Участието в кариерния конгрес е гратис и налично за всеки след регистрация на интернет адрес www.bgcareersfair.com. Регистрацията ще бъде отворена при започване на септември, като на уеб страницата ще можете да качите свое CV, както и да разгледате позиции, предлагани от изложителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР