Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията обяви конкурс за

...
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията обяви конкурс за
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за избор на двама членове в Съвета на директорите на „Летище Пловдив“ ЕАД

Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията разгласи конкурс за избор на двама членове - представители на страната в Съвета на шефовете на „ Летище Пловдив “ ЕАД.

По условие на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Христо Алексиев при провеждането на състезанията за избор на членове на органите за ръководство на обществените предприятия в системата на МТИТС се вкарва цялостна бистрота и неприкритост на стадиите на избор, като чуванията на претендентите ще бъдат предавани във на министерството.

Това ще даде опция на всички жители, медии и заинтригувани страни да наблюдават целия процеса. Кандидатите за членове на Съвета на шефовете на „ Летище Пловдив “ ЕАД би трябвало да дават отговор на условията за съгласуемост по член 20, алинея 1, т. 1-8 и т. 13 от Закона за обществените предприятия. Резултатите от всеки стадий от състезанието ще бъдат обществено оповестявани.

Конкурсът ще се организира в две елементи - писмена и джука. В писмената част претендентите показват идея за развиване на предприятието. Концепцията включва и тактика за развитите на предприятието с фокус привличане на нови клиенти - пътнически и карго бизнес, както и взаимоотношение с туристическата и товарната промишлености.

В концепцията претендентът показва и приноса си към ръководството на предприятието. Всички концепции ще бъдат оповестени на страницата на министерството. До устната част на състезанието ще се позволяват претенденти, които са получили минимум 20 точки, като е планувано чуването да бъде предавано онлайн на Facebook страницата на МТИТС.

Обявата с подробна информация за състезанието може да бъде открита на интернет страницата на МТИТС, в раздел: Конкурси за избор на членове на органите за ръководство и надзор в обществените предприятия -
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР