Министерството на образованието и науката публикува лятната ваканционна програма в

...
Министерството на образованието и науката публикува лятната ваканционна програма в
Коментари Харесай

МОН предлага безплатни занимания за учениците за лятната ваканция

 Министерството на образованието и науката разгласява лятната ваканционна стратегия в 28-те области на страната. Всички занимания, включени в нея, са безвъзмездни за децата и учениците, заяви пресцентърът на МОН.

Участието е по избор и съгласно ползите в сферите - четене, изкуства, развлечения, спорт и туризъм. Сред предложенията са визити на музеи и монументи, свързани с исторически събития и други начинания. Има занимателна математика и занимателна астрономия, хип-хоп танци, паради на хвърчилата, екскурзии и експедиции, както и надпревари по разнообразни типове спортове.

Графиците са оповестени с дни и часове на образуване, с контакти на ръководителя, който води заниманията, и с мястото, където те се организират. Основно това са Центровете за поддръжка за личностното развиване, районните центрове за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение, учебни заведения, културни институции, читалища и бази на спортни клубове. Цялата лятна ваканционна стратегия по области е оповестена в уеб страницата на МОН.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР