Министерството на икономиката, финансите и възстановяването на Франция подготви списък

...
Министерството на икономиката, финансите и възстановяването на Франция подготви списък
Коментари Харесай

Франция ще публикува списък на компаниите, притежаващи замразени недвижими имоти

Министерството на стопанската система, финансите и възобновяване на Франция приготви лист с 40 юридически лица, които имат недвижими парцели, замразени поради антируските наказания, и има намерение да го разгласява в близко бъдеще. Това заяви вестник Le Parisien, представен от. 

По-специално, 31 компании имат обекти непосредствено на територията на Франция, още четири - в Люксембург, три - в Швейцария и две - в Монако. Вестникът цитира няколко имена, измежду които Balzac Investments, както и Snowy Day и Sunny Day. Последните две, съгласно заглавието, се свързват с недвижими парцели в планината или край морето и се появяват за първи път в формалните санкционни описи. 

Твърди се, че описът не е бил оповестен по едно и също време със листата със замразени парцели и активи за съвсем 24 милиарда евро, защото управляващите са чакали утвърждението на Националната комисия по информация и цивилен свободи (Cnil). Сега, откакто получи съответното утвърждение, министерството чака да разгласява листата до ден. 

През март френският министър на стопанската система, финансите и възобновяване Бруно льо Мер съобщи, че Франция е замразила 22 милиарда евро средства от Централната банка на Руската федерация, както и сметките и недвижимите парцели на лица, подложени на антируските наказания от Западни страни. Льо Мер посочи, че замразяването на недвижими парцели не допуска отчуждаване на имущество в интерес на страната. Говори се за това, че притежателите не са могли да го препродадат или да го употребяват за облага. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР