Министерство на труда и социалната политика връчи първите награди Социален

...
Министерство на труда и социалната политика връчи първите награди Социален
Коментари Харесай

Министерство на труда и социалната политика връчи първите награди Социален работник на годината - 2021

Министерство на труда и обществената политика връчи първите награди „ Социален служащ на годината - 2021 “. Община Костинброд получи грамота от министър Деница Сачева. Номинацията е за Светослава Иванова – шеф на Дневен център за работа с деца на улицата – Костинброд.
Официалната гала се организира онлайн по самодейност на министър Деница Сачева. Тя е във връзка Световния ден на обществената работа- 16 март.
 Награждават най-хубавите обществени служащи у нас Награждават най-хубавите обществени служащи у нас
Министерството на труда и обществената политика (МТСП) ще връчи премиите „ Социален служащ на годината “ на онлайн гала...
В осемте категории на състезанието бяха отличени над 80 обществени служащи от системата на Агенцията за обществено подкрепяне, обществените услуги към общините и общинските администрации.
„ Бих желала да благодаря на всички обществени служащи за професионализма, всеотдайната работа и проявения кураж при осъществяването на ограниченията за поддръжка на жителите в изискванията на пандемия от ковид-19. С труда си още веднъж доказахте, че работата на обществения служащ не е единствено специалност, а идея, която носите в сърцето си. Кауза – която изисква емпатия, себеотдаване, съчувствие и съпричастност. “ - съобщи министър Сачева.
Номинираната и присъдена грамота е за госпожа Светослава Иванова - Директор на Дневен център за работа с деца на улицата – гр. Костинброд. Госпожа Иванова е шеф на обществената услуга в община Костинброд от 01.08.2008г. до през днешния ден.
Завършила е висшето си обучение „ Социология и обществена антропология “ в Нов Български Университет.
 МТСП: Около 7000 безработни ще стартират работа и образование МТСП: Около 7000 безработни ще стартират работа и образование
6859 безработни ще стартират работа и ще се включат в образования за придобиване на основни компетентности и професионална подготовка по...
Като шеф на ДЦРДУ работи взаимно с институциите „ Дирекция обществено подкрепяне ” – гр.Костинброд, МКБППМН – Община Костинброд и образователните заведения, намиращи се на територията на общината, също по този начин и с Общинска администрация – гр.Костинброд.
Дейността на шефа на ДЦРДУ е ориентирана към глижиране и слагане ползите, благополучието и сигурността на детето на напред във времето. Да бъде в помощ и поддръжка, да  предизвиква и стимулира, да имат вяра в себе си и в личните си благоприятни условия и да взима верни решения.
Услугите в Дневния център за работа с деца на улицата имат за цел да подкрепят обществената интеграция и акомодацията на децата на улицата, да поддържат и подкрепят семействата в грижите за децата им, да покачат потенциала на семейството, да развият родителските умения и по този метод да предотвратят изоставянето на деца и настаняването им в профилирани институции. Успешно с всичко изброено се оправя госпожа Светослава Иванова като шеф на най-старата обществена услуга в община Костинброд.
Поздравления!
 МТСП: Близо 25 000 работни места избавени с мярката за 290 лв. МТСП: Близо 25 000 работни места избавени с мярката за 290 лв.
Общо 24 575 работни места в компании от секторите " Туризъм ", " Хотелиерство и ресторантьорство " и " Транспорт " са били непокътнати с мярката...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР