Министерският съвет взе решение да бъде открита процедура за възлагане

...
Министерският съвет взе решение да бъде открита процедура за възлагане
Коментари Харесай

Търси се концесионер за Малкия плаж в Лозенец

Министерският съвет взе решение да бъде открита процедура за възлагане на концесия за морски плаж Малък плаж - Лозенец ", община Царево, област Бургас, заяви пресслужбата на Министерски съвет.

Размерът на минималното годишно концесионно заплащане е 4605,25 лв. без Данък добавена стойност.

Целта е посредством концесията на плажа да бъде обезпечено водното избавяне, здравно обслужване и санитарно- хигиеничното поддържане, както и да бъдат предоставяни услуги от публичен интерес.

" МИТ-СЕКЮРИТИ-85 " ще бъде концесионер на плажа " Каваци - юг ". С решение на държавното управление от през днешния ден в едномесечен период министърът на туризма следва да подписа с компанията контракт за концесия за период от 20 години. За този период концесионерът се задължава да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 8 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 8 лева с Данък добавена стойност в платената зона.

Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е в размер на роялти от 11.40 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от концесията е в размер на 57 083 лева без Данък добавена стойност.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР