Министерският съвет прие решение за определяне на съучредител за образуване

...
Министерският съвет прие решение за определяне на съучредител за образуване
Коментари Харесай

Държавата даде зелена светлина на ЦСКА да модернизира стадиона

Министерският съвет одобри решение за установяване на съучредител за формиране на сдружение от " Сердика спортни парцели " ЕАД - еднолично акционерно сдружение с държавно присъединяване в капитала.

Създаването на взаимно сдружение от " Сердика спортни парцели " ЕАД и " Арена ЦСКА " ЕООД ще разреши реализирането на капиталови планове и ще докара до повишение на успеваемостта при ръководство на парцелите.

Двете сдружения съучредители в " Сердика спортни парцели " ЕАД ще имат по 50% от акциите. Това пази в оптималната степен ползите на страната.

Новосформираното сдружение " Спортни парцели Българска войска " АД се планува да бъде с едностепенна система на ръководство и с капитал, равняващ се на паричната и непаричната вноска " Сердика спортни парцели " ЕАД ще взе участие в капитала с апортна вноска в показателен размер на 22 000 000 лв..

Реализирането на планувани ограничения ще обезпечи оптимални условия за играчите, длъжностните лица, осведоменост на феновете и телевизионните оператори , с цел да могат надлежно да реализират, следят и предават футболните срещи без усложнения.

Целта на плана е да се откри дълготрайно решение за обезпечаване на съвременно оборудване, отговарящо на актуалните условия за практикуване на спорт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР