Министерският съвет прие промени в Решението за утвърждаване на таксите

...
Министерският съвет прие промени в Решението за утвърждаване на таксите
Коментари Харесай

Правителството прие промени в решението за таксите за кандидатстване и обучение в държавните висши училища

Министерският съвет одобри промени в Решението за одобряване на таксите за кандидатстване и за образование в държавните висши учебни заведения за образователната 2020/2021 година.

Това става след постъпили оферти от ректора на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) - "Проф. Асен Диамандиев " - Пловдив - проф. доктор Тони Шекерджиева-Новак, и от проф. доктор Борислав Юруков - ректор на Югозападния университет (ЮЗУ) „ Неофит Рилски “ в Благоевград.

В АМТИИ „ Проф. Асен Диамандиев " се трансформират таксите за образование по професионално направление „ Педагогика на образованието по... “ от II до IV курс включително в образователно-квалификационна степен бакалавър, постоянна форма на образование.

На ЮЗУ „ Неофит Рилски “ е дадена опция за образование на докторанти и специализанти в професионално направление „ Изобразително изкуство “.

По предложение на Министерство на външните работи жители от Обединено кралство Англия и Северна Ирландия употребяват същите права и имат същите отговорности като тези от държавите-членки на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР